Wegens aanhoudende grote drukte zijn we per direct op zoek naar een vrouwelijke fysiotherapeut voor 16-32 uur per week. Een specialisatie is zeer welkom maar geen vereiste. Werktijden en -dagen zijn in overleg.

Fysiotherapie Midden Noord is een eerstelijns paramedische praktijk verdeeld over twee locaties in de wijk de Banne in Amsterdam Noord. Beide locaties zijn gelegen in een gezondheidscentrum waar huisartsen, ergotherapeuten, maatschappelijk werk etc. werkzaam zijn.

Bij ons in de praktijk zijn al de volgende specialisaties aanwezig: Longfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie en manueeltherapie.

Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team met veel verschillende specialisaties. We werken onderling veel samen. Het salaris is prima en er zijn goede regelingen voor o.a. reiskosten en de kosten van scholing.

Ben jij die enthousiaste, ondernemende fysiotherapeut die wij zoeken? Neem dan contact op met Davinia Hulshof via de mail: info@fysiomiddennoord.nl of per telefoon op 020-631 96 65.